Skovlegepladser

Børn elsker udfordringer, og dem er der rige muligheder for at få opfyldt på Ulfborg-Vemb’s naturskønne skovlegepladser. Skovlegepladserne er altid godt besøgt og der er rig mulighed for at møde andre legekammerater og derigennem finde sig en ny ven eller veninde.

Nørhede Skovlegeplads

Er placeret imellem Nørhede Øst and Nørhede Vest
Telefon: 97 49 12 77
E-mail: ulfborg@ulfborg-turist.dk

Naturen har selv lagt materialer til alle legeredskaberne – så hvad enten der er vipper, gynger eller klatrestativer er de alle kreeret af naturens egne materialer og falder derfor også perfekt ind i området. På legepladsen er der opstillet borde og bænke – hvorved man kan sidde og nyde den pragtfulde aktivitet og evt. nyde sin medbragte madkurv.

Spidsbjerg Skovlegeplads

Spidsbjergvej, Sdr. Fjand
6990 Ulfborg
Telefon: 97 49 12 77
E-mail: ulfborg@ulfborg-turist.dk

Naturen har selv lagt materialer til alle legereskaberne – så hvad enten der er vipper, gynger, klatrestativer er de alle kreeret af naturens egne materialer og falder derfor også perfekt ind i området. På legepladsen er der opstillet borde og bænke – hvorved man kan sidde og nyde den pragtfulde aktivitet og evt. nyde sin medbragte madkurv.

Husby Klitplantage skovlegeplads

Skovlegepladsen ligger i forbindelse med Koglehuset, hvor der også er mulighed for en skovtur med madkurven – og mulighed for at tænde grillen. Der er etableret en lille p-plads tæt ved skovlegepladsen. Tilkørsel fra Bækbyvej – tæt på krydset hvor Stabyvej/Bækbyvej krydser Klitvejen – Rute 181.

Alle er velkomne!