Golfferie

Husk golfudstyret, når I pakker til ferien, for her er gode muligheder for netop at dyrke denne sportsgren. Her er fred og ro og du kan nyde din yndlingssport sammen med andre golfinteresserede. Det vestjyske har så meget at byde på i form af en storslået natur, masser af aktiviteter og seværdigheder, det gør ethvert ophold for kort.

Er De til golf – konkurrence – dyste sammen med andre golfspillere på 4 fortræffelige golfbaner i Vestjylland, skulle I melde jer til den årlige golfturnering Golf Tourist Open. Flere informationer og tilmelding på www.gtopen.dk

Holstebro Golfklub

Brandsbjergvej 4, Råsted
7570 Vemb
Telefon: 96 12 62 00
Mail : post@holstebro-golfklub.dk

Banen er beliggende i Råsted Plantage og  har  9-, 18 og 27 hullers bane. Banen er en af nordeuropas bedste golfbaner, meget forskellige huller med masser af plads, skåret ud i skov og lyng. Banen er besøgt af mange turister. Mangler man et sted at overnatte findes der i området mange dejlige feriehuse, campingpladser med hytter eller luksushytter, samt værelsesudlejning. Green-fee kort kan købes hos Feriehusudlejning I/S.

Storådalens Golfklub

Frøjkvej 83
7500 Holstebro
Telefon: +45 70 27 04 44

Storåbanen ligger smukt placeret i området ved Storådalen, de 18 huller er placeret i naturens kuperede terræn med greens, der giver udfordringer til alle. Selve banen er designet af Poul Erik Hingebjerg.Generelt om banen kan nævnes, at greens er gode, jævne og pænt hurtige. Man bliver således belønnet for, at slå de gode putts, præcis som det bør være. Greens tager desuden fint imod indspil, så man kan tillade sig, at gå efter pinden på de fleste af hullerne.

Holmsland Klit Golf

Klevevej 19, Holmsland
6950 Ringkøbing
Telefon: 97338800
E-Mail: holmsland@golfonline.dk

Næsten midt i Søndervig ligger Holmsland Klit golf. Det er en bane med flere interessante huller, der er indpasset efter den smukke, men også særprægede natur, der er at finde på Vestkysten. Her kan man udfordre familien på par 3 banen, eller man kan, hvis man er en rutineret spiller, gå 9 eller 18 huller på den store bane. Banens er præget af den stærke vestenvind, der også kan gøre spillet mere interessant, da den ofte spiller en rolle på banen. De naturlige søer og vandløb på banen har været medbestemmende for banens udformning.

Lemvig Golfklub

Strandvejen 15
7620 Lemvig
Telefon: 97 81 09 20
E-Mail: lemviggolfklub@lemviggolfklub.dk

Banen er meget velholdt med særdeles flotte fairways, hurtige greens og en spændende rough. Der findes en stor flot øvelsesgreen, en meget spændende og helt unik niveauopdelt indspilsgreen og en dejlig drivingrange lige ved klubhuset.

Starthullet ligger naturligvis også ved klubhuset, ligesom afslutningshullet med den flotte sø kan nydes fra terrassen.

Efter spillet er der mulighed for at tage et gratis bad i vores nye dejlige klubhus, og herefter nyde lidt at spise og drikke i Golf-cafeen.