Hoteller

Ønsker man helt at slappe af i ferien og ikke tænke på hverken opvask, rengøring eller madlavning er et hotelophold lige det der skal til. Her serverer et venligt personale afvekslende og lækrer menuer og opvasken klarer de naturligvis også, så læn dem blot tilbage og slap af i en rolig og hyggelig atmosfære. Ønsker man at tage på udflugter står personalet også til rådighed med råd og vejledning.

Nørre Vosborg

Vembvej 35
7570 Vemb
Tlf.: 97 48 48 97
Web: www.nrvosborg.dk

Alle værelser på Nørre Vosborg er noget helt specielt. Uanset om du vælger at bo i den nye hotelfløj, et værelse eller en suite i en af herregårdens gamle bygninger, kan du være sikker på at vågne frisk og udhvilet næste morgen – fyldt med energi og virkelyst.

Værelserne er store og lyse, har fri internet og kaffe/te, og du vælger selv om du vil have badekar, terasse eller balkon.

Ulfborg Gæstgivergaard

Bredgade 1
6990 Ulfborg
Phone: +45 97 49 17 77
Fax: +45 97 49 23 85
www.ulfborggaestgivergaard.dk

Ulfborg Gæstgivergård råder over ni dobbeltværelser. Alle værelser har eget bad og toilet, telefon, TV samt mulighed for trådløst internet.

Køkkenet bygger på gode danske madtraditioner, men der er også plads til nye anderledes idder. Vi gør måltidet til en oplevelse og anvender kun de bedste og absolut friske råvarer.