Privat overnatning

At overnatte privat, kan i sig selv være en oplevelse og en billigere form for overnatning. Alle værter vil gøre dit ophold til noget specielt. Værten stiller et værelse eller lejlighed og omgivelserne til rådighed for dig. Værten vil hjælpe dig med at finde de oplevelser som du absolut bør se under opholdet.

Ledgaard Landboturisme

Stabyvej 76, Husby
6990 Ulfborg
Telefon: 97 49 54 23
E-mail:postmaster@led-gaard.dk
http://led-gaard.dk/

Vi tilbyder både bondegårdferier, miniferier, længere ferieophold, familietræf og festarrangementer til alle hele året rundt. Hos os har du mulighed for at bo idyllisk på en hyggelig gård enten i lejlighed eller værelse. På gården finder du et væld af aktiviteter for både store og små. På Ledgaard kan du både klappe geder, ride på heste, køre i traktor, bygge huler, spille kroket, golf, pool, bordtennis eller petanque, køre gokart, fiske, slappe af i vildmarksbad og meget mere.

Fjand Camping & Grill

Klitvej 16, Sdr. Nissum
6990 Ulfborg
Telefon: 97 49 60 11
Fax:97 49 62 12
E-mail: fjand@dk-camp.dk
www.dk-camp.dk


Bed & Breakfast: 
På 1. sal i vores smukke hovedbygning råder vi over seks dobbelt værelser til udlejning.

Enkeltværelse: kr. 350,00
Dobbeltværelse: kr. 400,00

Prisen er inkl. linned og håndklæde

Fest-Sommerhus.dk

Lej et stort sommerhus lige ved den danske vestkyst med udsigt over havn og hav. God plads til fest og ferie for op til 8 familier med børn eller 60 mennesker til din næste fest.

Vores smukt beliggende sommerhus lige ved havnen i Thorsminde er fuldstændig nyistandsat. Med sine 28 sovepladser i Hotel ligende værelser og med mulighed for op til 60 gæster til fest, er huset idéelt til ferier, weekendophold, fødselsdage, bryllupper, kobber-, sølv- og guldbrylluper, konfirmationer samt konferencer.

Fantastisk placering mellem hav og fjord og med direkte udsigt ud over havnen!

Fest-Sommerhus.dk
Tlf. +45 24 29 17 10

Folkeuniversitetscenteret Skærum Mølle

Skærum Møllevej 2-4
7570 Vemb
Telefon: 97 48 13 22
E-mail: kontor@folkeuniversitetscenteret.dk
www.skaerum.dk

Der er gode værelser. De fleste med eget bad og toilet enkelte med fælles bad og toilet. Endvidere er der mulighed for indlogering i 2 tilhørende parcelhuse med i alt 8 dobbeltværelser. Centeret ligger kun 1 km fra Vemb by og kun få hunderede meter fra Storåen med gode lystfiskermuligheder.

Klithedegården

Klithedegården v. Suzi Elena Apelgren
Græmvej 41
6990 Ulfborg
Tlf. 30693975
E-mail: kontakt@klithedegården.dk
www.klithedegaarden.dk

Klithedegården er restaureret og indrettet med respekt for stedets sjæl. Vi råder over 6 værelser, der kan lejes som dobbelt eller singlerum. Der er delt bad mellem 2 værelser, adgang til køkken, alrum samt have m. grill. Desuden Tv og mulighed for Internetadgang. Vore priser er inkl. lækker og personligt serveret morgenmad, linned og håndklæder samt rengøring og forbrug. Dine værter er stedkendte, og bidrager gerne med råd og praktiske informationer. Hunde og heste er velkommen – se mere på hjemmesiden.